måndag 31 mars 2014

VÄSTERVIK

Förra helgen åkte jag, lill syrran, Geir, Fredirk och Sanna till Västervik för att bouldra.
På lördagen åkte vi först till Björnblocket där vi provade på Hourglass ss det gick bra men ingen av oss kom tyvär upp. Ida körde på Hole in one som hon satte snabbt. Peter från sthlm var där och gjorde en stabil bestigning av office ss! Stefan R kom förbi också och vi fick oss varsit finfint exemplar av den nya boulderguiden över Västervik!
Sen drog vi allihop till Gröna väggen där vi provade en massa coola problem bla Mean green, Eufori, Siam, Mapei som sändes av i ett rasande tempo. Efter detta så var det Röda väggen som skulle få sig en rejäl omgång. Ida började sändandet med My way och High way. Fredik började hoppa på ett riktigt coolt dynoprojekt och efter en sådär tio sista försök så blev det ett send i god stil! Filmen kan ni se nedan.


High wayMy way


HAMBAB from Magnus Högström on Vimeo.
FA av Hambab 3000

På Söndagen var det inte mycket kvar av oss men vi gjorde ändå ett tappert försök att klättra. Vi begav oss först till Marstrand där vi körde på lite olika grejer jag Geir och Fredik provade animal act men vi fick se oss besegrade och istället tänkte vi pröva lyckan på roots ett riktigt coolt problem men efter att gjort dom första flytten var vi för trötta för att mantla ur. På vägen hem stannade vi till på Tunablocket och provade på Frost vilket var lite väl optimistiskt såhär i efterhand men kul var det. Ida var nära på Roadaret men fick också se sig besegrad. Geir däremot hade spanat in ett högt coolt projekt vid kings speech. Jag tänkte att han skulle jobba lite på det först så jag gick och satte mig i solen för att fika lite innan jag gick dit för att heja på. Rätt som det va står han på toppen med en flash fa av projektet som jag tror han ska kalla el toro. Med trasiga kroppar släpade vi oss in i bilarna och körde hem till gbg för att ladda om och förhopningsvis återvända inom kort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar